Doua noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei, in functiune de marti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

stop-traficDoua noi puncte fixe de control al valabilitatii rovinietei au fost puse in functiune incepand de marti, pe reteaua de drumuri nationale si autostrazi din Romania, a anuntat, marti, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA.

Pana la data de 9 iunie 2015 controlul valabilitatii rovinietei se realiza prin intermediul a 72 puncte fixe de control, 14 puncte mobile de control, prin intermediul personalului cu drept de verificare a detinerii rovinietei valabile apartinand IGPR, ISCTR si prin intermediul personalului CNADNR in punctele de trecere a frontierelor.

Potrivit CNADNR, cele doua puncte noi puse in functiune marti sunt amplasate in zone in care acestea nu pot fi evitate de catre conducatorii auto.

„Punctele de control fac parte din sistemul informatic detinut de CNADNR SA, sistem care permite emiterea rovinietelor atat prin punctele de lucru ale distribuitorilor autorizati de CNADNR SA, cat si prin intermediul SMS (pentru utilizatorii romani si doar pentru perioada minima de valabilitate pentru fiecare categorie de vehicul in parte), dar si descurajarea utilizatorilor retelei de drumuri nationale de a circula fara a detine rovinieta valabila”, se precizeaza in comunicatul CNADNR.

CNADNR SA a pus la dispozitia utilizatorilor de drumuri nationale, la adresa de internet www.cnadnr.ro, un instrument prin care se pot verifica si descarca in format .pdf informatii privind valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (numar de inmatriculare, numar de identificare) si codul de siguranta.

Acest instrument se poate utiliza pentru rovinietele aflate in perioada de valabilitate si nu pentru roviniete a caror valabilitate a expirat, sau a rovinietelor a caror valabilitate urmeaza sa intre in vigoare la o data ulterioara efectuarii verificarii pe site.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2