Doua pisici intrate in Cartea Recordurilor, date disparute in urma unui incendiu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un motan pe nume Arcturus, considerat cea mai inalta pisica domestica din lume, si prietenul sau de joaca, Cignus, o alta felina inscrisa in Cartea Recordurilor, sunt dati disparuti dupa incendiul izbucnit duminica dimineata la domiciliul proprietarilor lor din Detroit, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

Arcturus, un motan din rasa Savannah, cu o inaltime de 53,6 cm si Cignus, un Maine Coon argintiu, detinatorul recordului pentru pisica domestica cu cea mai lunga coada din lume (44,5 cm), au pierit probabil in flacari, insa proprietarii lor, Lauren si Will Powers spera ca printr-o minune cele doua feline sa fi reusit sa scape.

„Am incercat sa salvez pisicile, insa nu le-am putut gasi pana cand fumul a ajuns la mine. Suntem aproape siguri ca au murit”, a indicat Will Powers pe pagina sa de Facebook, precizand ca a reusit totusi sa lase usile deschise in spatele lui, astfel incat felinele sa poata scapa.

„Am pierdut totul, casa noastra a disparut”, a adaugat Powers, care a facut un apel la vecinii sai de la periferia orasului Detroit, din nordul Statelor Unite, pentru a ajuta la gasirea celor doua animale cu caracteristici fizice iesite din comun.

Multi iubitori de animale au participat la strangerea de fonduri organizata de familia Powers pentru a finanta adapostul lor pentru pisici Ferndale Cat Shelter. Operatiunea, denumita „Arcturus si Cignus”, stransese peste 2.400 de dolari luni la pranz.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2