Doua placi commemorative vor fi dezvelite la Sighetu Marmatiei. Evenimentul va fi monitorizat de jandarmi

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Prefectura Maramures in parteneriat cu Primaria si Consiliul Local Sighetu Marmatiei organizeaza in municipiul de peste deal, mai exact pe platoul din fata Casei Memoriale „Academician dr. Ioan Mihaly de Apsa” un ceremonial militar si religios. Evenimentul se va desfasura maine, 22 decembrie, de la ora 10.00.

Manifestarea presupune dezvelirea a doua placi comemorative pe „Casa memoriala Ioan Mihaly de Apsa” si pe cladirea fostului Consiliu National Roman. La eveniment va avea loc si un recital al Fanfarei Municipale din Baia Mare, dar si o expozitie documentara „Armata romana elibereaza Maramuresul”.

Lucratorii Jandarmeriei Maramures vor fi si ei prezenti la acest eveniment pentru asigurarea masurilor de ordine publica.

Maior Radu Vasile, purtator de cuvant IJJ Maramures: “Misiunea jandarmilor este de a asigura masurile de ordine publica pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentelor, prin monitorizarea tuturor activitatilor in vederea asigurarii unui climat de siguranta civica si pentru prevenirea oricaror acte de tulburare a ordinii publice. Vom actiona pentru prevenirea producerii unor fapte de natura sa tulbure desfasurarea acestor evenimente si reamintim cetatenilor ca pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin 112.”

Ana AVRAM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole