Doua posturi vacante la CS Minaur. Afla aici, despre care este vorba

Doua posturi sunt vacante la Clubul Sportiv Minaur. Este vorba despre cel de director si cel de consilier Achizitii Publice II.

In acest context, astazi, 11 septembrie 2019, consilierii locali se vor intruni in sedinta extraordinara pentru a discuta si vota proiectul de hotarare, care vizeaza actualizarea Organigramei, Statului de functii si Regulamentul de Organizare si functionare pentru Clubul Sportiv Minaur.

Totodata alesilor li se va cere acordul pentru modificarea postului vacant din consilier Marketing in Consilier achizitii publice, cu studii superioare: “Clubul Sportiv Minaur este un club de drept public, in care sunt active sectiile de handbal feminin si masculin de prim esalon, sectia de fotbal Liga a III-a cu obiectiv de promovare in Liga a II-a, sectia automobilism, consideram necesara modificarea postului vacant de Consilier Marketing in Consilier achizitii publice, cu studii superioare”, se specifica in referatul de aprobare transmis astazi consilierilor locali de catre executivul Primariei Baia Mare.

Revenim cu detalii.
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1