Doua tone legume si fructe, confiscate de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Actiunile politistilor Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au continuat in perioada 10-11 august in municipiul Baia Mare si orasele Baia Sprie si Borsa.

Pentru prevenirea si combaterea faptelor ilicite care se comit in domeniul contrabandei cu tigarete, a contrafacerii de marfuri si pentru prevenirea unor fapte de comert ilicit, in special cu produse agroalimentare, politistii au verificat 15 societati comerciale si 12 persoane fizice, conform IPJ Maramures.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 28.000 lei, au fost indisponibilizate 5.600 tigarete in valoare de 3.360 lei, 33 articole vestimentare in valoare de 2.575 lei si au fost confiscate 2.118 kg legume-fructe in valoare de 3.000 lei, precum si suma de 478 lei in numerar.

Politistii au intocmit si doua dosare penale pentru o infractiune de contrabanda si o infractiune de contrafacere. In continuare se efectueaza cercetari pentru tragerea la raspundere a persoanelor implicate in savarsirea infractiunilor constatate.

ZiarMM

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *