A doua zi de protest in Baia Mare. Postasii se revolta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In cursul diminetii de azi, timp de doua ore, postastii maramureseni au protestat in fata Oficiului Postal de Distribuire Centralizata din Baia Mare. Aceste actiuni sunt organizate de Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania si s-au desfasurat azi, in toate municipiile resedinta de judet si capitala, fiind estimata o participare de 3.000 de sindicalisti.

Aproximativ 100 de postasi din Maramures si-au exprimat azi nemultumirea. Printre revendicarile sindicalistilor se numara majorarea cu 200 de lei in suma fixa a salariilor si imbunatatirea conditiilor de munca, cresterea nivelului de trai, precum si siguranta locurilor de munca.

“Problemele pornesc de la Bucuresti. S-au facut si acolo destule proteste si n-am rezolvat nimic. Unii din conducerea de la centru beneficiaza de prime foarte mari pe langa salariu si tot se plang ca nu au bani sa ne ofere si noua in plus. Nu ne-au marit salariile cred ca de cinci ani de zile. In primii ani de munca am dat examene din doi in doi ani, iar la fiecare treapta castigam in plus vreo 35 de ron. Nesemnificativ. Cel putin de cinci ani de zile am ramas la acelasi salariu”, ne-a declarat Onofre Marcel, angajat al Postei Romane din anul 2002.

Dupa doua ore de prostest, postasii maramureseni s-au intors din nou la munca.

Bianca VLASAN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *