Dovada platii amenzii aplicate de Politia de Frontiera se poate transmite on-line

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

laptopIncepand cu data de 1 septembrie Politia de Frontiera a pus la dispozitia cetatenilor un  formular on-line pentru transmiterea dovezii de achitare a amenzii pentru sanctiunile contraventionale aplicate de catre politistii de frontiera.

Formularul se regaseste pe pagina oficiala a institutiei – www.politiadefrontiera.ro – la sectiunea Contact, unde fiecare persoana completeaza: numele, prenumele, adresa de e-mail personala, judetul pe raza caruia isi are sediul structura Politiei de Frontiera din care face parte politistul de frontiera care a aplicat sanctiunea si ataseaza copiile scanate dupa procesul-verbal de constatare a contraventiei si dovada platii amenzii.

Dupa completarea campurilor obligatorii, expeditorul va primi o confirmare a datelor transmise iar mesajul va fi expediat catre structura teritoriala a Politiei de Frontiera Romane din care face parte agentul constatator care a aplicat sanctiunea.

De asemenea, in cazul sanctiunilor aplicate de catre politistii de frontiera din cadrul punctelor de trecere aeroportuare, dovada platii amenzii se transmite prin intermediul aceluiasi formular, selectand judetul in care aeroportul isi are sediul.

Prin operationalizarea acestui formular s-a avut in vedere aplicarea prevederilor O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor masuri de simplificare la nivelul administratiei publice centrale si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole