Dr. Pavel Chirila in Baia Mare. Cat de vechi sau cat de nou este conceptul de medicina crestina?

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Asociatia „Maramures pentru Viata si Familie”  in parteneriat cu Coalitia pentru Familie si Centrul Universitar Nord Baia Mare, organizeaza joi, 26 octombrie, de la ora 17, in Aula Magna a Centrului Universitar Nord Baia Mare de pe strada Victor Babes nr.62 A, conferinta „Cat de vechi sau cat de nou este conceptul de medicina crestina?”, sustinuta de prof. dr. Pavel Chirila, se arata intr-un comunicat de presa.

Doctorul Pavel Chirila este cunoscut pentru faptul ca dupa 1989 a reusit sa construiasca mai multe institutii importante: de la spitalul crestin Christiana din Bucuresti pana la Scoala Postliceala Sanitara cu acelasi nume, o clinica de tratamente naturiste, Centrul de Ingrijiri Paliative „Sfanta Irina”. De asemenea, e autor sau coautor al mai multor carti: “Meditatie la medicina biblica”, “Introducere in medicina pastorala”, “Alimentatia echilibrata a omului sanatos – principiile dietei naturiste”, “Teologie sociala”.

Dr. Pavel Chirila s-a nascut in Slatina Nera (judetul Caras Severin) si a ales sa duca lupta impotriva cancerului, invatandu-i pe oameni cum sa evite obiceiurile proaste ce ar putea duce la declansarea acestei boli, dar si ajutand cu sfaturi pe cei care trec prin momentele dificile create de aceasta afectiune. Asa a ales ca la manastirea de la Slatina Nera, ctitorita de el, sa ridice si o clinica de recuperare oncologica.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *