Dr. Ponta, expresia patriotismului populist si nesimtit al demnitarului roman

Reclame home 1
Reclame home 1

pontaNe-am pricopsit – avea o expresie Petrini in “Cel mai iubit dintre pamanateni”. Spre nenorocirea noastra ne-am pricopsit ca natie cu un copil imatur, aruncat din scranciob direct in scaunul de premier. Victoras este un produs nereusit si avortat al clasei politice care a invatat de la Iliescu sa minta ranjind, de la Nastase sa manipuleze cu tupeu, iar de la Basescu sa fie nesimtit. Un fasait de procuroras, filozof si revendicalist de budoar, care a instrumentat trei dosare in patru ani. In rest zero performante, cu toata pretinsa lui alura de mare sportiv. Supraponderal si eficient ca un hipopotam aruncat in bazinul de inot, junele politruk ne mai da o data cu flitul. Basescu ne-a alungat medicii din tara spunandu-le ca statul roman nu-i poate plati, iar el si-a operat hernia la Viena. Bikerul Tariceanu s-a operat in Franta dupa ce a testat asfaltul romanesc, iar plagiatorul sef al tarii se opereaza in Turcia.

Pentru ei sistemul de sanatate romanesc pute, nu este bun si nici capabil sa-i trateze. Spitalele si medicii nostri sunt doar pentru amaratii decontati de CAS. Nu avem o lege care sa oblige demnitarii romani sa se trateze in spitalele pe care le finanteaza statul, nici unitati cu saloane VIP, aer conditionat si aparatura high teck.

Alesii nostri nu vor sa dea ochii cu realitate crunta din spitalele Romaniei, unde rugina si mucegaiul decoreaza spatiile destinate bolnavilor. Nici sa incadreze sobolanii pe post de brancardieri sau cainii vagabonzi ca paznici. Stim insa pe surse ca la Spitalul Militar Central din Capitala, exista cateva spatii cu dotari exceptionale care au regim special de utilizare fiind tinute la secret. Acolo-si opereaza hemoroizii generalii flatulenti si vipurile care nu au furat destul pentru o excursie medicala macar pana la Budapesta. Restul gulerelor albe se opereaza in clinici private ascunse de ochii publicului, unde lucreaza mercenari in halate albe care au dubla personalitate. Una pentru munca decontata de sistemul medical public si o cu totul alta fata pentru barbile pravoslavnice.

Dr. Ponta a plecat sa se opereze in Turcia, la o clinica specializata pentru aristocratia lumii. Acolo, un Baiazid modern il va jupui de bani si isi va face reclama cu personalitatea marelui bolnav. Cine ii deconteaza circarului biletul de avion, cazarea pentru el si SPP-istul din dotare, haleala si bacsisurile? Probabil ca Dan Sova sau Mihai Gadea, desi antenele au iesit in pierdere pe 2014. Ma intreb ce tupeu de nesimtit va afisa la revenirea in tara cand asaltat de fatucele aspirante la gloria jurnalistica va raspunde la intrebari de genul:  D-le Ponta cum a fost operatia, v-au adormit? Sunteti multumit de cum a decurs operatia? Ati fost cu mama la spital sau doamna aia e din SPP? Va pare rau ca nu v-ati putut opera in Romania? Sunt convins ca va raspunde spontan si mucalit. Ca doar e ciot de oltean hatru si are fibra lui Moromete in sange. Ma intreb unde-si va recicla negii sau pustulele de grasime de pe fata dl Iohannis? probabil la Munchen sau Berlin, ca doar nu e sa se opereze la Sibiu sau Viseul de Jos.

D-lor parlamentari, ministri si alte specii din fauna bugetara. Patriotismul se manifesta prin fapte si atitudine, nu prin declaratii bombastice. Aveti decenta sa nu scuipati in ochi o natie si sistemul romanesc de sanatate care de zece ani alimenteaza cu medici si cadre medii spitalele din intreaga Europa. Aduceti acasa medicii, platiti-i corect ca pe magistrati, caci sunt mai importanti decat acestia si dotati spitalele cu tehnica necesara. Fara sanatate si educatie o natie este vulnerabila si decazuta. Suntem deja o colonie jalnica a Europei capitaliste, mai jos e doar sclavagismul. Treziti-va din mahmureala perpetua cand vi se canta imnul si schimbati-va atitudinea sau plecati in munti la stanele lui Becali. Avem nevoie ca tara de o trepanatie, un transplant de organe, niste amputatii si o transfuzie de mandrie nationala.

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Zoltan Kiss

    Care ziarist este itr-atat de n… incat sa titularizeze acest I… numit Ponta cu titlul de "Dr" din moment ce este demonstrat ca aplagiat,inclusiv titlul a FURAT precum multe alte INFRACTIUNI.Acest individ este o CALAMITATE pentru tara pe deasupra este si coordonatorul Ticalosilor din PSD prin functiile pe care le detine.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2