Dragnea afirma ca sustine un referendum in ceea ce priveste redefinirea familiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat ca sustine un referendum in ceea ce priveste redefinirea familiei, cerut printr-o petitie de 3 milioane de persoane, afirmand ca la Bruxelles este catalogat „un conservator” pentru ca sustine initiativa, informeaza AGERPRES.

„Nu din cauza mea se intarzie lucrurile, ci pentru ca acea lege a fost atacata la CCR de persoane importante, nu vreau sa dau nume acum. Sa le spun ca eu sustin in continuare, cu toate ca am inteles ca la Bruxelles eu sunt catalogat ca si un conservator pentru faptul ca sustin o initiativa semnata de milioane de romani.

Eu nu cedez. Eu nu spun sa face ceva impotriva unei minoritati, indiferent de care e vorba, dimpotriva, sustin parteneriatul civil, dar o initiativa semnata de atatea milioane de romani nu poate fi tratata fara importanta. Si eu sustin ca sa ajungem la referendum si cu toate piedicile institutionale puse vom ajunge in asa fel incat sa putem genera un referendum, si atunci romanii sa se pronunte. Si dupa ce pronunta romanii, atunci putem discuta, putem accepta toate criticile. Dar daca cumva romanii se pronunta intr-un fel care ii deranjeaza pe altii, atunci ce o sa spuna – ca poporul roman e conservator? Si o sa ne pedepseasca pe toti?’, a explicat Liviu Dragnea.

Camera Deputatilor a adoptat in mai 2017 initiativa cetateneasca de revizuire a Constitutiei care prevede ca familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie, semnata de 3 milioane de cetateni.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2