Dragnea: Am aflat ca se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi la mitingul din 9 iunie

PNL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, miercuri, ca la mitingul organizat de partid in 9 iunie incearca sa se infiltreze “tot felul de indivizi, care vor sustine ca au fost amenintati, platiti, fortati”, informeaza AGERPRES.

“Ce vreau sa transmit tuturor celor care se agita si care vad ca sunt foarte nervosi: nu ne speriati si nu renuntam la miting. Ba, dimpotriva, continuati asa pentru ca o sa vina si mai multi si o sa vina si mai implicati si mai motivati. Deja am aflat ca se incearca sa se infiltreze tot felul de indivizi in timpul mitingului, care sa fie bineinteles luati de catre televiziunile clasice sa spuna ca au fost platiti, fortati, amenintati. De asemenea, am inteles ca sunt incitati tot felul de indivizi ca sa posteze ca au fost amenintati de PSD sa vina la miting”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a sustinut ca nimeni nu este fortat sa vina la miting si i-a invitat sa participe pe toti cei care au suferit abuzuri.

“Nimeni nu este fortat sa vina la miting, dar, in acelasi timp, toti cei care au tacut pana acum si care au suferit destul si n-au avut nicio reactie cand s-au taiat pensiile, cand au fost ascultate telefoanele intr-una, cand au vazut abuzuri peste abuzuri au posibilitatea sa vina sambata seara la miting si sa se exprime liber. (…) Noi vrem sa facem un miting sigur, dar, in acelasi timp, ii asteptam pe toti cei care vor sa se exprime. Nu este un miting exclusiv PSD”, a spus liderul social-democratilor.

Intrebat cine incita la ura, Dragnea a raspuns: “Este un site care a fost creat acum. Statul paralel”.

El a mentionat ca “tot ce tine de organizarea mitingului nu se face doar in interiorul PSD”.

Liviu Dragnea nu considera ca fiind anormal ca parcarile de la Palatul Parlamentului sa fie folosite de colegi de-ai parlamentarilor PSD, care eventual doresc sa viziteze fosta Casa a Poporului: “Care ar fi justificarea sa nu poata sa fie folosite? Nu este un miting de partid. Pe de alta parte, daca parlamentari de la PSD vor sa foloseasca acest prilej ca simpatizanti, colegi de-ai dumnealor care vin in Bucuresti sa poata sa viziteze si Parlamentul, de ce nu s-ar putea asta?”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2