Dragnea anunta modificari la Codul fiscal, in sensul acordarii unor avantaje pentru angajatii din IT

PNL

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat duminica o serie de modificari la Codul fiscal, in sensul acordarii unor avantaje angajatilor din sectorul IT, modificari la care Guvernul lucreaza in aceasta perioada, informeaza AGERPRES.

Dragnea a reafirmat ca impozitul pe venit pentru sectorul IT ramane zero.

“Avem o singura problema care va fi rezolvata de catre Guvern — cei care lucreaza in IT care aveau deja impozitul pe venit zero, dar sunt mai multe variante pe care colegii din guvern o sa le propuna si in asa fel incat firmele din IT sa aiba avantaje in continuare. Impozitul zero ramane. Salariile oricum nu le scad, se pune problema daca firma cheltuieste mai mult. Nu-s probleme”, a declarat Dragnea la Romexpo.

El spune ca s-a lucrat foarte mult cu specialisti la ordonanta privind Codul fiscal si nu vede de ce aceasta ar fi neconstitutionala, asa cum spun liberalii.

“S-a lucrat foarte mult la acest act normativ si s-a analizat si cu specialisti in drept constitutional si in domeniul fiscalitatii si in domeniul juridic. Nu vad de ce ar putea sa fie neconstitutionala o astfel de ordonanta” s spus liderul PSD.

Dragnea a precizat, pe de alta parte, ca il sustine pe Gabriel Petrea pentru sefia Organizatiei de tineret a PSD si a adaugat ca nu a disparut din tara in aceste zile.

“Am venit sa-l sustin si pe el si pe toti colegii tineri, e un eveniment important pentru ei, dincolo de realegerea presedintelui. Am fost vazut prea des inainte. Am citit si eu ba ca am fost plecat din tara, ba ca n-am iesit nu stiu unde. Miercuri am stabilit cu premierul, vicepremierul si secretarul general sa mergem in Constanta si ne-am intors sambata. Si toate zilele de dinaintea sedintei de guvern de miercuri, in fiecare zi si seara am lucrat impreuna cu colegii din guvern pentru a finaliza ordonanta privind modificarea Codului fiscal, ceea ce pentru noi este foarte important”, a precizat presedintele PSD.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2