Dragnea anunta o evaluare a secretarilor de stat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, a anuntat marti o viitoare evaluare a secretarilor de stat din cabinetul Mihai Tudose, aceasta fiind posibila cel mai probabil la viitorul Comitet Executiv National al partidului, informeaza AGERPRES.

Intrebat cum comenteaza aparitia in spatiul public a unor sms-uri care ii apartin consilierului premierului, referitoare la o evaluare, Dragnea a spus: “Cred ca se refera printre altele si si la evaluarea secretarilor de stat, pe care ei trebuie sa o duca la capat, pentru ca sunt suficienti secretari de de stat si premierul trebuie sa stie, si ulterior si noi, cum presteaza fiecare secretar de stat”.

“Pentru ca discutam foarte mult despre ministri, si e bine ca discutam, dar ministrii nu sunt singuri acolo. Si sa vedem — ministrul ala este ajutat, nu este ajutat, are secretar de stat buni, rai”, a adaugat Dragnea.

In ceea ce priveste relatia cu presedintele Iohannis, liderul PSD a aratat ca aceasta “va decurge foarte bine”. “La Cotroceni (n.r. — va merge) doar dupa alegerile prezidentiale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2