Dragnea: Camera, Senatul, SRI, SIE si Administratia Prezidentiala vor avea bugete cu circa 20% mai mici

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, ca institutii precum Camera Deputatilor, Senatul, SRI, SIE, Curtea de Conturi vor avea in acest an un buget mai mic cu 19-20% fata de cel de anul trecut, informeaza AGERPRES.

“Eu am spus deja si in campanie si dupa alegeri ca, in afara de ministere unde, in functie de partea din program pe care trebuie sa o puna in aplicare, si vorbim de banii pe programe, celelalte institutii, nu mai tin exact minte cate sunt, 18, 19, 20, Administratia Prezidentiala, Camera Deputatilor, Senat, SRI, SIE, Curtea de Conturi, vor avea undeva la 19-20% mai putin. Eu am pus deja pe site proiectul de buget pentru Camera, cu 19,7 % mai putin. Limitele de buget le vor primi toate aceste institutii”, a spus Dragnea la Antena 3.

El a adaugat ca anul 2017 este unul in care trebuie “chivernisit bine fiecare banut” din buget.

“Este un an in care trebuie sa investim foarte mult in economie si in social si cred ca toti putem in aceste institutii sa ne strangem putin. Eu zic ca se poate, daca suntem mai economi si mai gospodari, se poate”, a mentionat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2