Dragnea, critici dure la adresa lui Dacian Ciolos

PNL

dragneaPresedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca orice punere sub semnul intrebarii a statalitatii Romaniei trebuie sa fie taxata foarte repede, el criticand lipsa de reactie ferma a oficialilor romani fata de declaratiile recente ale unor oficiali ungari.

“Am vazut reactia oficialilor ungari, din pacate nu am vazut reactia oficialilor romani si ma refer la autoritaţile statului. Eu nu spun sa luam batele si sa plecam de la Arcul de Triumf in Ungaria. De asemenea, vreau sa facem o distincţie foarte clara intre cetatenii romani de etnie maghiara şi statul ungar. Dar lipsa unei reactii ferme, civilizata, dar ferma, nu este buna, nu este corecta. Orice demers, afirmatie si orice punere sub semnul intrebarii a statalitatii Romaniei trebuie sa fie taxata foarte repede. Sunt dezamagit”, a afirmat Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa, intrebat fiind cum vede reactia statului roman dupa afirmatiile din ultimele zile ale oficialilor din Ungaria la adresa Romaniei, anunta Agerpres.

El a adaugat ca nu se intreaba “cati asistati social sunt in nu – stiu – ce judet”, dar in schimb are o nelamurire vizavi de lipsa de reactie a premierului Dacian Ciolos fata de declaratiile venite din partea oficialilor ungari. “Ma intreb oare de ce premierul Romaniei nu a avut nicio reactie? Are vreo intelegere cu UDMR pentru majoritatea parlamentara viitoare? Pentru ca aritmetic vorbind, numai asa le poate iesi o majoritate – greu de crezut. PNL-USR-UDMR-PMP. Asta sa fie motivul pentru care nu a avut reactie? Sper sa nu fie asta”, a mai afirmat Dragnea.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1