Dragnea: Daca vom ajunge la concluzia ca e bine pentru tara suspendarea presedintelui, nu o sa am nicio ezitare

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

dragneaPresedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat marti ca, in urmatoarele doua zile, PSD si ALDE vor lua o decizie cu privire la ce vor face in legatura cu refuzul sefului statului de a desemna premierul propus de cele doua formatiuni – Sevil Shhaideh -, iar daca vor ajunge la concluzia ca este bine pentru tara suspendarea din functie a lui Klaus Iohannis, nu o sa aiba nicio ezitare, informeaza AGERPRES.

“M-am consultat cu colegii, maine — cel mai tarziu poimaine, o sa trebuiasca sa luam o decizie si, parafrazandu-l pe cel care a vorbit la ora 12,00, vreau sa cumpanesc foarte bine, dar nu intre un interes personal sau de grup, ci intre ceea ce este bine sau rau pentru Romania.

Nu are rost sa ne ascundem dupa degete. Am primit o avalansa de mesaje de la oameni care cer cu fermitate suspendarea presedintelui. Nu este o decizie usoara. Daca, in urma acestei analize, vom ajunge la concluzia ca pentru tara e bine sa il suspendam pe presedinte, nu o sa am nicio ezitare”, a afirmat Dragnea, intr-o conferinta de presa la Palatul Parlamentului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Attila

    Un baron local provincial, fara anvergura politica majora, care a spus negru pe alb ca femeia aia urma sa fie doar o marioneta, iar el maestrul papusar. Un demagog cu porniri dictatoriale. A tinut un discurs gaunos si stupid, sub nivelul unui lider politic (numinndu-l pe presedinte “omul ăsta”). Cat de tont sa fii sa spui ca suspendarea ar fi “bine era pentru tara”? Un penal, in cele din urma. Sper ca in dosarul care tocmai i-a intrat pe rol sa primeasca o pedeapsa cu detentie.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *