Dragnea despre OUG 55: Nu exista nicio motivatie ca primarii sa-si piarda mandatul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragnea4Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca alesilor locali care au trecut de la un partid la altul in baza OUG 55/2014 nu trebuie sa le fie teama ca isi pot pierde mandatul argumentand ca nu exista niciun fel de motivatie in acest sens, scrie AGERPRES.

“Nu poti sa ai efecte sau sa aplici un act retroactiv, pentru ca ordonanta, la vremea respectiva, era un act normativ in vigoare. Primarii au facut acele actiuni in baza unui act normativ in vigoare si atunci nu exista niciun fel de motivatie ca ei sa-si piarda mandatul. Parlamentul oricum va adopta o hotarare de respingere a ordonantei si probabil ca va adopta si unul sau mai multe articole in care sa explice care sunt efectele ordonantei respective”, a afirmat Dragnea, la TVR 1.

El a precizat ca alesii locali pot sta linistiti deoarece au luat niste decizii in baza unui act normativ in vigoare.

“Ganditi-va ca poate sa fie o ordonanta, nu stiu, in domeniul economic, prin care se adopta niste masuri. Ulterior ea va fi declarata neconstitutionala. Ce se intampla cu toate companiile private si nu numai care in baza acelei ordonante si-au facut un plan de afaceri, au luat niste masuri si dupa aia sa revina la faza initiala?”, a spus presedintele executiv al PSD.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2