Dragnea, despre proiectul de buget pe 2018: Ar putea fi adoptat in Guvern pe 29 noiembrie

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca proiectul de buget pe 2018 ar putea fi adoptat in Guvern pe 29 noiembrie, urmand ca, dupa Ziua Nationala a Romaniei, sa inceapa dezbaterea in comisiile parlamentare, informeaza AGERPRES.

“Am vorbit cu colegii din Guvern si in coalitie. Ei, practic, au finalizat proiectul de buget. Este o procedura in care trebuie sa respecte hotararea privind stabilirea salariului minim, care este in transparenta decizionala, si se pare ca ziua in care se implineste acest termen si poate deveni ziua in care se adopta actul normativ necesar, inclusiv proiectul de lege al bugetului, sa fie 29 noiembrie”, a spus Liviu Dragnea, la Parlament.

El a adaugat ca in saptamana de dupa Ziua Nationala a Romaniei ar putea incepe dezbaterile in comisiile parlamentare.

“Anul acesta imi aduc aminte ca am adoptat foarte repede bugetul (in Parlament — n.r.). Odata venit (in Parlament—n.r.), o sa facem calendarul atunci. Probabil ca, daca vine pe 29 noiembrie, zilele care vor curge dupa acea depunere vor fi zile de depunere a amendamentelor, urmand ca saptamana de dupa sarbatoarea nationala sa inceapa discutiile in comisii”, a subliniat Liviu Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1