Dragnea despre protestele din invatamant: Ar fi bine sa fim putin mai responsabili

PNL

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a indemnat la o abordare responsabila in ceea ce priveste anuntatele proteste ale cadrelor didactice, apreciind ca echilibrul macroeconomic nu trebuie sa fie pus in pericol, informeaza AGERPRES.

Dragnea a fost intrebat de jurnalisti, miercuri, la Parlament, cum comenteaza faptul ca profesorii vor salarii mai mari si au anuntat proteste.

“E bine sa il intrebati pe prim-ministru. Mi-a spus si mie premierul ca a avut mai multe intalniri in ultima perioada cu mai multi lideri de sindicat si as vrea sa va dea el explicatii. Deocamdata ma abtin, discutam de niste mariri de salarii care deja s-au realizat.

De asemenea, cred ca ar fi bine sa fim putin mai responsabili, pentru ca este vorba de cat poate duce aceasta tara. Toti ne-am dori probabil ca intr-un singur an sa reparam toate nedreptatile si toate inechitatile din ultimii 20 si ceva de ani.

Nu se poate si atunci trebuie sa avem o abordare responsabila, sa le indreptam etapizat, in asa fel incat bugetul sa sustina, sa nu se puna in pericol echilibrul macroeconomic, dar in acelasi timp si oamenii sa simta aceste mariri de salarii, pentru ca daca sunt gesturi bruste, este o bucurie de o zi, dupa care ajungem in situatiile in care s-au mai intamplat in Romania, cand se obtineau niste drepturi, niste mariri si imediat aparea suspendarea actului normativ si ele nu mai operau”, a declarat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1