Dragnea despre rolul sau privind un viitor Guvern al PSD: Voi avea ultimul cuvant

liviu-dragnea 2Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca in calitate de lider de partid va avea “ultimul cuvant si decizia finala” in ceea ce priveste noul Guvern pe care social-democratii l-ar putea forma dupa alegerile din 11 decembrie, informeaza AGERPRES.

“Cred ca intr-o masura totala, ca sa raspund foarte scurt. Iar, in ceea ce priveste neanuntarea unui potential prim-ministru am fost si suntem in continuare preocupati in toata aceasta campanie electorala sa prezentam ceea ce vrem sa facem pentru romani. (…) Suntem singurul partid care a prezentat si avem un program care poate fi pus in practica de maine. Si din acest motiv nu am vrut sa enuntam niciun nume”, a afirmat Dragnea, intr-o conferinta de presa.

Intrebat ce rol va avea in noul Guvern, liderul PSD a spus: “Rolul meu ca presedinte este rolul oricarui presedinte intr-o tara normala, intr-un partid normal, adica are ultimul cuvant si decizia finala”.

Despre o eventuala respingere a propunerii de premier venite din partea PSD de catre presedintele Klaus Iohannis, liderul social-democratilor a spus ca el are “o gandire pozitiva”.

“Si plecand de la aceasta gandire, nu credem ca domnul Iohannis va avea ganduri rele”, a spus Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1