Dragnea: Din punctul meu de vedere, nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada

Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca, din punctul sau de vedere, nu se pune problema unei remanieri guvernamentale in aceasta perioada, informeaza AGERPRES.

„Din punctul meu de vedere, nu se poate pune problema unei remanieri in aceasta perioada. Evaluarea ministrilor (care va fi facuta saptamana viitoare — n.r.) se face exact asa cum s-a facut si evaluarea precedenta: pe ministere, pe program de guvernare, pe actiuni, pe masuri si pe respectarea lor”, a precizat Dragnea, la Palatul Parlamentului, intrebat daca este cazul unei remanieri guvernamentale.

El a adaugat ca s-au recuperat foarte multe intarzieri la nivel de ministere iar lucrurile arata bine.

„E o schimbare totala, sunt foarte multe recuperari, s-au recuperat foarte multe intarzieri, lucrurile arata bine, dar o evaluare este necesara. O sa facem una si acum si la sfarsitul anului, pentru a si da posibilitatea Guvernului sa spuna ce s-a facut, pentru a vedea si colegii de partid care au fost progresele inregistrate, cum stam si la ce ne asteptam pentru finalul anului viitor. Eu nu voi face nicio propunere de remaniere la acest Comitet Executiv”, a afirmat Dragnea.

Intrebat daca ministrul Educatiei, Liviu Pop, a facut erori sau greseli, liderul PSD a raspuns ca orice comunicare gresita poate produce defectiuni majore si tulburari in societate.

„Orice comunicare gresita poate produce defectiuni majore, poate produce tulburari in societate, poate produce confuzii in societate si nemultumiri. Sper ca in ultima perioada au inteles ca nu e o joaca comunicarea, nu e un moft si nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua in discutie atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proasta, facuta alandala induce un sentiment de neincredere in randul populatiei care este esential pentru stabilitatea Guvernului”, a completat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole