Dragnea: Domnul presedinte s-a suparat foarte tare pe noi si pe Guvern; sa speram ca ii trece si se mai calmeaza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca este „nevoie de liniste in tara” si spera ca presedintelui Klaus Iohannis sa ii treaca supararea pe Guvern, reiterand totodata ca va fi prezent la receptia oferita de cu ocazia zilei de 9 Mai, informeaza AGERPRES.

„Nu stiu, am vazut ca s-a hotarat sa ne critice pentru orice si se pricepe la orice, ceea ce e foarte bine, inseamna ca avem un presedinte competent. (…) Domnul presedinte s-a suparat foarte tare pe noi si pe Guvern. Sa speram ca ii trece si se mai calmeaza. Avem nevoie de liniste in tara”, a precizat Dragnea, intr-o declaratie acordata presei la sediul PSD.

In contextul in care presedintele Klaus Iohannis sustine luni seara o declaratie de presa, pe tema executia bugetare in primul trimestru, Dragnea a precizat ca Guvernul va transmite la randul sau un punct de vedere.

„Sunt absolut convins ca dupa declaratiile presedintelui va fi o reactie din partea Guvernului, pentru ca eu am inteles de la doamna prim-ministru – si e firesc sa se intample asa – ca la orice afirmatie de genul acesta sa se raspunda rapid, pentru ca nu e bine sa ramana in spatiul public, in permanenta, informatii deformate”, a spus Dragnea.

Dragnea a mai declarat ca va fi prezent la receptia oferita de presedintele Iohannis, cu ocazia zilei de 9 Mai.

„Da, si nu merg singur, pentru ca e vorba de a marca ziua de 9 Mai, nu dorim sa escaladam un conflict pe care vad ca tot insista sa se escaladeze. Noi avem treaba de facut la Parlament, la Guvern. Este o invitatie institutionala, nu este o invitatie personala, nu este o invitatie la nunta sau la vreo petrecere. O sa mergem acolo, mai multi, Guvernul, si primarul general al Capitalei a zis ca vrea sa vina si primarii de sector. Marcam momentul, Ziua Europei, si plecam”, a spus el.

In ce priveste relatia dintre premier si presedinte, Dragnea a mai declarat ca nu-si aduce aminte ca prim-ministrul Viorica Dancila sa il fi jignit vreodata pe Iohannis, sa il fi certat vreodata sau sa il critice.

„Nu este conflictuala. Si vad ca tot incaseaza de la domnul presedinte tot felul de jigniri”, a spus el.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2