Dragnea: Echipa de ministri, rezonabila

PNL

liviu-dragneaPresedintele PSD, Liviu Dragnea, a caracterizat, duminica, echipa de ministri propusa de premierul desemnat Dacian Ciolos drept “rezonabila”, precizand ca social-democratii pleaca de la o atitudine de buna credinta in ceea ce priveste noul Guvern, scrie Agerpres.

“Cred ca un cuvant corect ar fi (…) rezonabila. E o echipa de ministri despre care nu pot spune multe lucruri. Pe unii dintre ei ii cunosc personal, despre unii stiu activitatea pe care au desfasurat-o, despre unii nu stiu, dar noi plecam de la o atitudine de buna credinta si de la ideea ca Dacian Ciolos si-a format o echipa din oamenii in care are incredere atat in ceea ce priveste caracterul lor, integritatea, cat si priceperea”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, la finalul Comitetului Executiv National al PSD.

Liderul social-democrat considera ca primul examen pentru ministrii propusi de Ciolos va fi luni, cand vor fi audiati in comisiile parlamentare de specialitate.

“Parlamentarii PSD vor pune intrebari serioase, pentru ca vrem sa stim si noi (…) ce pricepere si ce conceptie au ministrii respectivi. Evit sa ma pronunt despre un ministru sau altul — cu exceptia lui Vasile Dancu, cu care eu am lucrat mai mult timp, — daca vor fi buni sau nu. Timpul ne va dovedi.

Ne prezervam dreptul de a monitoriza permanent activitatea fiecarui ministru pentru ca Guvernul Ciolos e intr-o situatie si usoara si grea in acelasi timp, paradoxal. Usoara pentru ca preia practic o tara la cheie, cu o dezvoltare economica durabila si o crestere economica prognozata pentru anul viitor la 4,1% din PIB.

In acelasi timp, e grea pentru ca trebuie sa mentina acest ritm. Noi o sa fim foarte atenti si o sa monitorizam cu toata priceperea noastra activitatea Guvernului in ansamblu si a fiecarui minister”, a adaugat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1