Dragnea, in Baia Mare: „PNL si PDL au organizat o lovitura de palat”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vicepremierul Liviu Dragnea a acuzat dur PNL si PDL pentru faptul ca blocheaza tot mai multe proiecte in comunitatile locale din tara odata cu noile majoritati pe care le-au format.

El a precizat ca ordonanta care va permite alesilor locali ca, intr-un termen de 15 zile, sa decida apartenenta lor politica ar putea fi adoptata in maxim 14 zile.

„PNL si PDL sunt autorii unui puci administrativ generat in toate judetele din Romania. Practic, putem spune ca au organizat o lovitura de palat in toata tara, ceea mai mare campanie de batjocorire a vointei romanilor, exprimata prin vot la alegerile locale din 2012.

PNL, prin iesirea din USL, au vandut voturile si increderea romanilor celor de la PDL. Acest proiect de act normativ da sansa primarilor si consilierilor locali si judeteni sa decida daca sunt de acord sa respecte deciziile luate de unii lideri politici la Bucuresti, in spatele usilor inchise, sau sa decida daca vor sa decida vointa cetatenilor”, a spus Dragnea, intr-o conferinta sustinuta in Baia Mare.

Vicepremierul a mai mentionat faptul ca exista riscul ca in perioada urmatoare sa apara un blocaj in tot mai multe comunitati locale.

„Din ce in ce mai multi primari au transmis semnale foarte clare ca nu sunt de acord cu deciziile luate la centru. Sunt din ce in ce mai mari probleme in multe judete cu majoritatile din consiliile locale si judetene. Sunt proiecte care incep sa fie blocate, acte care nu mai pot fi adoptate pentru ca majoritatile au fost furate. Riscam ca in perioada imediat urmatoare sa apara un blocaj generalizat in comunitatile locale”, a adaugat Liviu Dragnea.

Vlad HERMAN

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2