Dragnea: Legea referendumului – vot final in Senat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Legea referendumului intra luni la votul final in Senat, a anuntat presedintele PSD, Liviu Dragnea, informeaza AGERPRES.

„Am discutat despre modificarea Legii referendumului, astazi intra in votul final de la Senat, speram sa se adopte modificarile si sa ajunga la Camera Deputatilor, urmand ca aici, in procedura de urgenta, sa o adoptam, dupa care sa o trimitem la promulgare. Dupa ce presedintele o promulga, dupa ce va fi publicata in Monitorul Oficial, vom decide imediat sa se continue procedura in Senat, respectiv votul efectiv pentru revizuirea Constitutiei si stabilirea datei referendumului”, a declarat luni Liviu Dragnea, la finalul sedintei Biroului Permanent National al PSD.

Liderul social-democratilor a subliniat ca trebuie reglementata si situatia unei anumite minoritati – respectiv a unui anumit tip de parteneriat civil.

„In acelasi timp, reiterez ce am spus in mai multe randuri – nu putem sa nu analizam si situatia unei minoritati din Romania si anume sa discutam serios despre oportunitatea legiferarii unui tip de parteneriat civil si i-am rugat pe colegii mei, l-am rugat pe dl Victor Negrescu sa poarte discutii cu ONG-urile din domeniu pentru a merge nu neaparat in paralel catre o forma legislativa prin care sa se reglementeze si aceasta situatie”, a afirmat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2