Dragnea: Ma intereseaza foarte putin daca ramane Kovesi sefa DNA; e o problema de structura

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a declarat luni ca exista o problema de structura in sistemul judiciar si, de aceea, importanta nu este schimbarea unui sef, ci sa se ia masuri pentru ca lucrurile sa intre pe un fagas normal, informeaza AGERPRES.

“Ma intereseaza foarte putin daca Laura Codruta Kovesi ramane sefa DNA. Nu cred ca asta este cea mai mare problema. Poate sa vina oricine. Daca practicile raman aceleasi, n-am facut nimic. Daca, in schimb, se luau masuri sau se iau masuri impotriva acelor procurori care sunt dovediti prin inregistrari, prin declaratii, prin dezvaluiri ca au facut abuzuri, ca au santajat, ca au presat pentru a obtine niste denunturi mincinoase, lucrurile incep sa intre pe fagasul normal. (…) Situatia este mult mai profunda.

Am vazut judecatori care vorbeau despre presiuni si amenintari, am vazut judecatori la asociatii de magistrati care cer sa se intample niste lucruri. Deci, sa nu ne uitam doar la varful aisbergului. Nu stiu ce va spune Inspectia Judiciara, nu stiu ce vor face Tudorel Toader, Klaus Iohannis, doamna Kovesi. Noi avem o problema de structura, structurala in Justitie. (…) E o problema de structura, care, daca nu se rezolva astazi, se va rezolva mai tarziu, dar cu costuri. Nu am un razboi personal cu Laura Codruta Kovesi, chiar daca poate sa fie din cealalta parte”, a afirmat liderul PSD, intr-o conferinta de presa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *