Dragnea nu exclude posibilitatea ca in Comitetul Executiv sa se discute despre invitarea UDMR la guvernare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD Liviu Dragnea nu a exclus vineri posibilitatea ca in Comitetul Executiv National al partidului de saptamana viitoare sa se ia in discutie si invitarea UDMR la guvernare, informeaza AGERPRES.

“CEX-ul poate lua in discutie multe lucruri. La ora asta nu am discutat in partid despre aceasta posibilitate deocamdata, dar eu nu o exclud”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului intrebat daca forul de conducere poate lua in discutie si invitarea UDMR la guvernare.

Intrebat daca a avut discutii cu cei de la UDMR, dupa ce a declarat in urma cu o luna ca ii doreste pe reprezentantii Uniunii la guvernare, Dragnea a spus ca nu a existat o discutie aplicata despre un asemenea subiect.

“Eu nu am spus ca ii doresc la guvernare. Am spus ca nu exclud aceasta posibilitate si spun inca o data, UDMR tot timpul a propus oameni buni, oameni competenti in posturile guvernamentale atat in interiorul Guvernului, cat si in celelalte structuri guvernamentale. UMDR a fost pentru oricine un partener de guvernare eficient si serios. Nu am avut o discutie aplicata despre o invitatie efectiva de a intra in Guvern, dar nu o exclud. Asta nu inseamna ca nu putem avea o discutie in perioada urmatoare”, a incheiat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1