Dragnea: Nu mai acceptam proiecte de imagine, personale care incearca sa schimbe decizii ale guvernului

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Activitatea parlamentara si aceea din comisii s-au aflat pe ordinea de zi la sedinta CExN a PSD de vineri, unde s-a decis ca nu se mai accepta ”proiecte de imagine sau personale” din dorinta de a se schimba decizii ale guvernului, a declarat presedintele social-democrat Liviu Dragnea la Sucevita, informeaza AGERPRES.

”S-a stabilit ca membrii PSD care au un alt punct de vedere in ceea ce priveste o actiune guvernamentala trebuie sa discute in mod civilizat si in grupuri si cu membrii guvernului si la partid, pentru ca discutam de punerea in aplicare a unui program de guvernare votat de noi. Nu suntem dispusi niciunul sa mai acceptam proiecte personale, proiecte de imagine, schimband sau dorind sa schimbe niste decizii guvernamentale”, a afirmat Dragnea.

Totodata, liderul PSD a spus ca se are in vedere imbunatatirea relationarii dintre parlamentari si membrii guvernului in CExN, pentru a se eficientiza activitatea.

”Am vorbit despre activitatea parlamentara, despre modul cum e bine sa se relationeze cu ministrii, si anume, cand sunt chemati la grupurile parlamentare, inainte de a fi chemati, sa primeasca de la colegi care sunt temele pe care vor sa le abordeze, care sunt intrebarile pe care trebuie sa le puna, pentru ca oamenii sa vina pregatiti si sa fie o intalnire eficienta, adica ceea ce ridica colegii parlamentari sa primeasca si raspunsuri si din discutii poate impreuna sa se imbunatateasca anumite actiuni”, a spus Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1