Dragnea: Nu sunt de acord ca rudele sa fie angajate la cabinetul unui demnitar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca nu este de acord ca rudele sa fie angajate la cabinetul unui demnitar, informeaza AGERPRES.

“Cu rudele nu sunt de acord. Cu rudele e bine sa te intalnesti acasa de sarbatori, de Craciun, in weekend. Nu sunt de acord ca rudele sa fie angajate la cabinetul unui demnitar. Categoric, nu”, a afirmat Dragnea, la Sinaia.

Intrebat despre acordarea de catre CJ Teleorman a unui sediu gratuit pentru cabinetul sau parlamentar, liderul PSD a spus: “Iar am mai facut ceva”.

“Orice parlamentar, inclusiv eu, avem dreptul la sedii si autoritatile locale au posibilitatea si au si baza legala sa acorde parlamentarilor sedii — primarii, consilii judetene. Si au indraznit sa-mi dea si mie. In weekend mai ajung. Dar am avut doua fete angajate, foarte eficiente, nu stiu daca una mai ramane, si am avut o comunicare serioasa cu alegatorii care au lasat acolo petitii, am mai si vorbit la telefon. Eu, in general, am mers des in weekend in judet, nu cu presa, nu cu foarte multa publicitate, si am vorbit cu oamenii”, a mentionat acesta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1