Dragnea: Nu vom renunta la proiectul de descentralizare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Guvernul nu va renunta la proiectul de descentralizare, sustinand ca procesul de consultare pentru noul proiect de lege al descentralizarii va fi la fel de amplu, scrie Agerpres.

„As vrea sa subliniez inca odata ca decizia CCR privind proiectul descentralizarii sustine necesitatea acestei reforme si implementarea ei cat mai curand cu putinta, prin urmare va spun ca nu vom renunta la proiectul de descentralizare si nu sustinem desfiintarea a 2.500 de comune din aceasta tara.

Vreau sa va asigur ca procesul de consultare pentru noul proiect de lege al descentralizarii va fi cel putin la fel de amplu si imi doresc ca toate grupurile parlamentare sa raspunda la invitatiile pe care noi le vom face si sper sa participe la grupurile de lucru pe care le vom organiza”, a declarat Dragnea in plenul Camerei Deputatilor la dezbaterea motiunii simple „O reforma a administratiei fara consens nu are succes”.

El a cerut PSD, UNPR, PC, UDMR, PNL si PP-DD sa voteze impotriva motiuni simple, care in opinia sa contine foarte multe lucruri neadevarate.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2