Dragnea: O posibila colaborare cu PP-DD ne ajuta foarte mult in teritoriu

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca este posibil ca negocierile cu PP-DD sa fie finalizate saptamana viitoare, urmand ca acestea sa se axeze pe trei paliere de colaborare posibile, “pe plan local, parlamentar si guvernamental”, fapt care va ajuta foarte mult in teritoriu, scrie Agerpres.

“Este posibil sa le finalizam saptamana viitoare, intr-un fel sau altul. Fiecare vine la negocieri cu un pachet de propuneri si in final exista un pachet comun, asa este la o negociere. Noi discutam de posibilitatea, nefinalizata inca, de a avea o colaborare cu PP-DD care ne ajuta foarte mult in plan teritorial”, a afirmat Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.

Cat priveste portofoliile pe care le-ar primi PP-DD, presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca si acest aspect va fi avut in vedere in discutiile de saptamana viitoare.

“Probabil saptamana viitoare vom finaliza discutiile, inclusiv in domeniul acesta, discutii pe trei paliere de colaborare posibile, pe plan local, parlamentar si guvernamental”, a adaugat Dragnea.

Intrebat daca presedintele PP-DD, Simona Man, ar putea ocupa postul de ministru pentru relatia cu Romanii de Pretutindeni, Liviu Dragnea a spus: “Nu stiu daca il poate lua singura. Daca in finalul negocierilor apare aceasta posibilitate, putem discuta, dar nu-l dam noi”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1