Dragnea: Obiectivul principal al Congresului – adoptarea unui document care sa cuprinda un plan de dezvoltare pe termen lung

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei, informeaza AGERPRES.

”Am avut o discutie cu colegii, ieri si azi. Am spus de la Comitetul Executiv in care am solicitat sa se organizeze Congres ca obiectivul principal este de a adopta un document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei (…) si, daca vom gasi o forma prin care structura Biroului Politic sa fie altfel realizata, atunci voi sustine organizarea de alegeri”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca doreste o ”repartizare echilibrata” a conducerii PSD in toata tara.

”O repartizare echilibrata a conducerii PSD in toata tara: 16 vicepresedinti (…) si sa realizam paritatea in ceea ce priveste barbatii si femeile – opt vicepresedinti barbati si opt vicepresedinti femei. Tara are nevoie de o abordare echilibrata, iar sustinerea pentru femei nu este un moft”, a spus liderul PSD, punctand ca mandatul sau la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind in termen.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *