Dragnea: Obiectivul principal al Congresului – adoptarea unui document care sa cuprinda un plan de dezvoltare pe termen lung

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca obiectivul principal al Congresului partidului este adoptarea unui document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei, informeaza AGERPRES.

”Am avut o discutie cu colegii, ieri si azi. Am spus de la Comitetul Executiv in care am solicitat sa se organizeze Congres ca obiectivul principal este de a adopta un document care sa cuprinda si un plan de dezvoltare pe termen lung a Romaniei (…) si, daca vom gasi o forma prin care structura Biroului Politic sa fie altfel realizata, atunci voi sustine organizarea de alegeri”, a afirmat Dragnea, la Palatul Parlamentului.

El a adaugat ca doreste o ”repartizare echilibrata” a conducerii PSD in toata tara.

”O repartizare echilibrata a conducerii PSD in toata tara: 16 vicepresedinti (…) si sa realizam paritatea in ceea ce priveste barbatii si femeile – opt vicepresedinti barbati si opt vicepresedinti femei. Tara are nevoie de o abordare echilibrata, iar sustinerea pentru femei nu este un moft”, a spus liderul PSD, punctand ca mandatul sau la conducerea partidului nu trebuie prelungit, el fiind in termen.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2