Dragnea: Oferta pentru UNPR ramane valabila – fuziune prin absorbtie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragneaOferta pentru UNPR ramane valabila – fuziune prin absorbtie, a declarat joi, la Targoviste, presedintele PSD, Liviu Dragnea, informeaza AGERPRES.

„Am decis ca in continuare sa ne mentinem oferta pe care nu am schimbat-o niciodata de a astepta o pozitie din partea conducerii UNPR. Daca vine intr-un timp util, suntem deschisi la discutii in continuare. (…) Noi nu stam degeaba, noi in continuare am stabilit azi programul pentru vara — in aceasta luna se iau concediile de vara pe o perioada foarte scurta, in asa fel incat de la 1 august incepe activitatea politica si de organizare care se va finaliza in noaptea alegerilor.

Daca intr-un timp rezonabil va fi o clarificare din partea colegilor de la UNPR, noi suntem prezenti si participam la discutii, daca nu, programul nostru merge in continuare. PSD va merge singur. Daca colegii de la UNPR vor dori sa discutam despre fuziune, va fi tot PSD-ul la alegeri cu liste proprii pentru PSD”, a declarat Dragnea la finalul CExN al PSD.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. justitiar

    Asa a fost absorbit si PSDR! i ati primit recunoasterea Internationalei Socialiste! dupa UNPR va aluati actiuni din privatizarea INTERESULUI NATIONAL?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2