Dragnea: Pacientii romani vor fi acceptati in continuare pentru transplant la AKH

Reclame home 1
Reclame home 1

Pacientii romani care au nevoie de transplant pulmonar vor fi acceptati in continuare de spitalul AKH din Viena, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, presedintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am vorbit cu dl. ministru al Sanatatii si mi-a dat vesti foarte bune. A trimis o scrisoare presedintelui Eurotransplant si a obtinut acordul pentru a prelungi colaborarea cu Agentia Nationala de Transplant (ANT), dar si promisiunea de a gasi sprijin pentru pacientii care au nevoie de transplant pulmonar”, a afirmat Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Intrebat daca in continuare transplanturile pentru pacientii romani se vor efectua in Austria, el a spus ca „ramane in continuare colaborarea”.

„ANT a efectuat o evaluare a Spitalului Sf. Maria si a remis un raport din care rezulta fara echivoc ca se indeplinesc conditiile de acreditare in vederea includerii in Programul national de transplant pulmonar. S-a discutat cu dr Igor Tudorache, care si-a reconfirmat disponibilitatea de a reveni in Romania sa efectueze transplant pulmonar pentru pacientii romani”, a mai spus Liviu Dragnea. In context, presedintele PSD a mentionat, de asemenea, ca „zilele acestea” vor incepe operatiile de transplant pulmonar in spitalul bucurestean.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole