Dragnea: Pana la 15 iunie va fi lansat un pachet de masuri care sa duca la rezolvarea problemei fortei de munca

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anuntat miercuri ca pana la data de 15 iunie va fi lansat un pachet de masuri, de acte normative care sa duca la rezolvarea problemei fortei de munca in Romania, informeaza AGERPRES.

„Luni am avut o discutie si s-a luat o decizie importanta – ca pana maxim data de 15 iunie sa se realizeze un pachet de masuri de actiuni, de acte normative care sa duca la rezolvarea problemei fortei de munca in Romania. Este o realitate, nu se discuta public foarte mult, pentru ca inca nu a devenit o problema acuta, dar va deveni o problema acuta. Ritmul de crestere economica face ca lipsa fortei de munca sa fie din ce in ce mai importanta, ca si cauza pentru posibila franare a cresterii economice, programul mare de investitii publice care va incepe in acest an si va avea un ritm serios, 2019 si 2020 va genera iar probleme, pentru ca nu va fi forta de munca suficienta.

Si atunci sunt mult mai multe idei si mai multe propuneri care trebuie puse intr-un pachet, intr-un concept integrat pentru ca rezultatele sa fie cele dorite si sa nu avem efecte perverse sau efecte care sa afecteze forta de munca existenta”, a declarat Dragnea la Parlament, la finalul lansarii editiei din 2018 a Schemei de Ajutor de Stat instituita prin HG 807.

El a mentionat ca trebuie sa se realizeze intalniri cu mediul de afaceri mult mai dese, mult mai putin formale, dar mult mai aplicate si care sa aiba rezultate concrete.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2