septembrie 16, 2021

Dragnea: Ponta nu pleaca din partid

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ponta-dragnea-ordonanta-de-urgenta-465x390Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, dupa intalnirea cu Victor Ponta la sediul formatiunii, ca fostul premier nu intentioneaza sa plece din partid, nu isi va face un altul, iar fundatia pe care acesta doreste sa o infiinteze este o actiune a sa personala, dar pe care el o va sprijini, informeaza AGERPRES.

“In primul rand, am vrut sa ne vedem si fata in fata, am convenit de ieri ca va fi o intalnire scurta, el a trebuit sa plece la aeroport, a plecat din tara. Ramane sa ne vedem din nou saptamana viitoare. In mare, nu pleaca din PSD Victor Ponta, nu isi face alt partid Victor Ponta.

Fundatia pe care a infiintat-o este o actiune a lui, in care eu il sprijin. Il ajut cu tot ce pot, in limitele legii si in limitele bunului simt. In primul rand, il sprijin moral, adica il incurajez sa mearga mai departe cu aceasta fundatie”, a precizat Dragnea.

Liderul PSD a adaugat ca “orice coleg e liber sa se alature fundatiei, cu o singura conditie: sa nu afecteze activitatea pe care trebuie sa o aiba in partid”. ”PSD, in 2016, este conectat la foarte multe actiuni”, a spus Liviu Dragnea.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2