Dragnea: Am primit amenintari ca o sa fiu arestat

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragneaPresedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, a afirmat joi ca exista anumite persoane care „incearca prin tot felul de mijloace sa intoarca istoria” si a adaugat ca a primit amenintari, informeaza AGERPRES.

„Da, am primit multe mesaje, prin tot felul de interpusi, ca o sa fiu bagat in puscarie, ca o sa fiu arestat. Stiti ca eu am anuntat demult, atunci cand s-a adoptat acea lege — cu care nu sunt de acord — cu indemnizatiile pentru parlamentari, ca-mi voi depune demisia din Parlament, cu o zi-doua inainte, ca sa nu beneficiez de acea indemnizatie. ‘Cand o sa ramai fara imunitate, o sa te arestam’ (…) — am primit si altfel de amenintari.

Nu ma sperie lucrurile acestea, nu m-au speriat niciodata, eu nu cedez la santaj. Sunt niste oameni care incearca prin tot felul de mijloace sa intoarca istoria. Nu mai merge. Ei nu au inteles ca acum, la 11 decembrie, romanii au rupt niste ate, au rupt o pojghita. Cine nu intelege ca atunci cand porneste un val in societatea romaneasca el nu poate fi oprit de pixul nimanui, chiar daca este pixul prezidential, va fi maturat de acest val si aruncat in istorie”, a declarat Dragnea la Antena 3.

Presedintele PSD a subliniat ca nu se lasa intimidat si ca nu va da inapoi.

„Eu merg pana la capat. Ceea ce eu am spus in aceasta campanie electorala si, spre marea mea satisfactie si multumire a fost acceptat de catre romani, ma face sa continui acest sir de actiuni si piedici si sa nu dau inapoi pentru ca am de partea mea Parlamentul, Constitutia, am de partea mea un vot popular foarte mare si am de partea mea, se pare, o incredere de care ma bucur. Toate astea ma fac sa nu dau inapoi si sunt absolut convins ca in final nu voi castiga eu, ci Romania sansa de a deveni altceva”, a spus el.

Liviu Dragnea a mai afirmat ca a invatat din greseli si ca PSD a devenit partidul de care are nevoie Romania.

„Am invatat din greselile pe care le-am facut toti trei — eu, Crin si Victor — in toamna lui 2013 si primavara lui 2014. Pentru ca am acum aceasta functie de presedinte, conduc un partid care este altceva. Este exact partidul pe care eu cu Victor, intr-o iarna in 2010, am gandit sa-l construim Am fost loviti amandoi in anul 2015. El a cedat, eu mi-am revenit si am continuat. Si acum avem partidul pe care l-am dorit si partidul de care are nevoie Romania. Si nu am de ce sa ma sperii”, a aratat liderul PSD.

El a reafirmat ca a respectat toate procedurile constitutionale in urma alegerilor din 11 decembrie.

„Eu am respectat toate procedurile constitutionale, aveam dreptul legitim, in urma votului, sa cer functia de prim-ministru pentru mine si obligatia de a o cere pentru a pune in aplicare programul de guvernare. In acelasi timp, am spus ca eu nu voi forta nicio lege, pentru mine legea nu e o chestiune secundara, cum a zis presedintele, legea este sfanta.

Drept pentru care, am cautat o solutie care sa-mi dea garantia mie ca pot spune in continuare oamenilor ca ceea ce le-am prezentat in campanie poate fi pus in aplicare de un om in care am incredere totala”, a declarat Liviu Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2