Dragnea: Raman la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor; nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellvig

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat vineri ca va ramane la conducerea PSD si a Camerei Deputatilor, precizand ca nu il sperie nici Klaus Iohannis si nici Eduard Hellvig, informeaza AGERPRES.

“Decizia mea e foarte ferma raman la conducerea PSD pentru a duce toate aceste lucruri la capat si le voi duce, raman si in conducerea majoritatii parlamentare impreuna cu domnul presedinte Calin Popescu-Tariceanu. Nu va trece motiunea de cenzura, in schimb si eu si colegii mei am decis, astazi, sa fim mult mai fermi si mult mai radicali cu tot ceea ce trebuie sa facem. Nu ma sperie nici Iohannis, nici Hellving, nici Pahontu, nici Kovesi, nici Basescu, nici Ponta, nici Oprea, nici altii”, a declarat Dragnea, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD.

El a spus ca discutia in CEx a avut loc cu mandatele sale de presedinte PSD si al Camerei Deputatilor “pe masa in mod simbolic”.

“Fiecare coleg si-a exprimat liber parerea si sustinerea si mi-au cerut in unanimitate sa nu am o abordare personala a acestei situatii, pentru ca mai important decat mine sunt cateva lucruri. In primul rand, stabilitatea tarii, in al doilea rand stabilitatea guvernarii, indeplinirea fiecarei prevederi din programul de guvernare care a inceput sa produca efecte pozitive si va produce in continuare si stabilitatea partidului. Pentru ca riscul este urias – au spus ei – ca PSD-ul sa se destructureze. De asemenea, au spus ca nu putem sa ezitam in a duce la capat lupta pe care am inceput-o si anume, pe de o parte, de normalizare a Legilor Justitiei si a Codurilor penale, iar, pe de alta parte, de destructurare a acestui sistem ocult”, a sustinut presedintele PSD.

El a adaugat ca obiectivele pe care si le-a asumat raman aceleasi.

“Obiectivele mele raman aceleasi si anume: programul de guvernare sa fie pus in practica si va fi pus, iar statul paralel sa fie zdrobit si va fi zdrobit”, a afirmat Dragnea.

Presedintele PSD nu a dorit sa raspunda la intrebarile jurnalistilor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2