Dragnea: Respect pozitia lui Iohannis, dar cred ca trebuie modificata Constitutia

home camp2
home camp2
home camp2

dragnea4Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca respecta pozitia sefului statului referitoare la Constitutie, dar a spus ca isi mentine punctul de vedere conform caruia Legea fundamentala ar trebui schimbata pentru a permite ca toate alegerile sa fie organizate in acelasi an, scrie Agerpres.

“Am vazut pozitia presedintelui si o respect, dar eu imi mentin in continuare punctul de vedere cu cateva precizari. (…) Ideea pe care eu am propus-o spre dezbatere (…) mi-o mentin.

Daca cineva, oricine, poate demonstra ca o perioada de cinci ani, fara alegeri, fara campanie electorala, fara tensiuni politice majore, in care se poate construi si la nivel local si la nivel regional se poate realiza in Romania un plan de dezvoltare, foarte bine structurat care sa poata fi urmarit nu este o varianta mai buna decat o stare politica fragmentata”, a afirmat Dragnea, la sediul PSD.

El a subliniat ca nu este important momentul in care se decide modificarea Constitutiei, ci acceptarea ideii de modificare ca principiu.

“Nu renunt la aceasta idee. Ca se face de maine, ca se modifica Constitutia de anul viitor, ca se modifica in 2017, e important, dar nu e cel mai important. Dupa parerea mea, e important sa accepte acest principiu”, a sustinut Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *