Dragnea revine in Maramures. Ce ii spune Zetea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

La invitatia presedintelui PSD Maramures, Gabriel Zetea, vicepresedinte al Consiliului Judetean, vicepremierul Romaniei, Liviu Dragnea se va afla in judetul nostru. Ministrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice va participa vineri, 15 august 2014, de la ora 8.00, cu ocazia marii sarbatori crestine, Sfanta Maria, la procesiunea religioasa de la Manastirea Moisei, iar intre orele 10.30 – 12.30, vicepremierul Liviu Dragnea va fi prezent la slujba care se va oficia la Manastirea ”Sfanta Ana” de la Rohia, se arata intr-un comunicat al PSD Maramures.

”Ne bucuram foarte mult sa il avem pe vicepremierul Liviu Dragnea in Maramures, pentru a doua oara in ultimele trei luni. A facut o promisiune cand a fost ultima oara in judetul nostru (daca timpul ii va permite va veni pentru a vizita Manastirea Rohia) si ne bucuram ca se tine de cuvant atat de repede.

Vom participa la slujba religioasa alaturi de primarii si parlamentarii din judet. Personal, ii multumesc vicepremierului Liviu Dragnea si primului-ministru, Victor Ponta, pentru sprijinul de 1 milion de lei acordat pentru continuarea lucrarilor la un obiectiv spiritual extrem de important in judetul nostru, respectiv Centrul Cultural Monahal ”Nicolae Steinhardt” de la Rohia, o suma foarte importanta de care beneficiaza, de fapt, intreg Maramuresul.

Il astept pe domnul vicepremier Dragnea sa revina cat mai curand, pentru a discuta si problemele legate de administratie, in special cele referitoare la finantarea proiectelor comunitatilor locale.

In acest sens, judetul Maramures beneficiaza in acest a an de o alocare bugetara record de 10 milioane de euro, aici facand referire si la repartizarea microbuzelor scolare pentru unitatile administrativ-teritoariale din Maramures”, a declarat presedintele PSD Maramures si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Gabriel Zetea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. justitiarul

  Domnule Zetea, sper sa aveti aceleasi sentimente bune si peste cateva luni cand Dragnea, Sova si Oprea vor merge la DNA si mai apoi la instanta. Ce naiba chiar nu realizati ca vine tavalugul peste hotii tarii?

  Reply
 2. Cristian

  Liviu ‘Teleorman’ Dragnea se duce la biserica in Maramu’.
  Noutati despre regionalizare??? Autostrada pana la Cluj???

  Drumuri pe care sa circule in siguranta microbuzele scolare? Autogari curate si civilizate, in care sa nu te asalteze cersetorii??

  Sau, veniti cu trenu, mr. Dragnea???

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2