Dragnea spune ca nu demisioneaza din Guvern

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca nu isi va da demisia din Guvern pentru a se ocupa de campania electorala pentru alegerile prezidentiale si ca deocamdata nu se pune problema cine va fi viitorul sef al partidului in cazul in care Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei dupa alegeri, informeaza Agerpres.

“Nu comentez asemenea stiri proaste si neadevarate. Inteleg de unde sunt izvorate, ar fi fost bine ca eforturile astea sa fie indreptate catre cauze mai bune. Nu. Asta este o prostie. Sa demisionam toti din Guvern ca sa il sprijinim pe Victor Ponta, poate sa intram si in opozitie. Nu se pune problema de asa ceva”, a spus Dragnea duminica, la Orastie, dupa intalnirea cu presedintii de organizatii ai PSD, intrebat daca va demisiona din Guvern pentru a se ocupa de campania electorala pentru alegerile prezidentiale.

El a precizat ca pana in prezent nu s-a discutat in partid despre faptul ca ar putea deveni presedintele PSD in cazul in care Victor Ponta castiga alegerile prezidentiale.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *