Dragnea: Sunt ingrijorat cand ambasadorii merg la ministri sa promoveze interesele unor companii straine

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a exprimat ingrijorarea ca ambasadorii merg la ministri sa promoveze interesele unor companii straine, intrebandu-se daca aceste fapte pot insemna “acte de coruptie”, informeaza AGERPRES.

“Si eu sunt ingrijorat cand ambasadorii merg la ministri in fiecare zi sa promoveze interesele unor companii straine. Cine stie, poate cineva se gandeste ca si asta inseamna acte de coruptie. Ca sigur ca daca ati merge dumneavoastra la ministru sa promovati interesele companiei domnului Musca (directorul general al Combinatului agroalimentar Curtici pe care l-a vizitat joi n.r.) veti avea o problema.

Eu zic sa fim mai calmi. O sa vedem ce spun specialistii, ce spun judecatorii, ce spun ceilalti oameni care nu au interese personale, ci care vor doar ca justitia din Romania sa functioneze si judecatorii sa fie protejati. Sa nu fim in situatia in care presedinta Curtii Supreme sa fie certata de niste procurori. Asa ceva nu e posibil. Fiecare avem ingrijorarile noastre si fiecare cu ingrijorarile lui mergem inainte pentru Romania”, a afirmat Dragnea joi, la Curtici.

Dragnea a precizat ca decizia finala pentru legile justitiei va fi luata in Parlament dupa “o cumpanire si dezbatere serioasa”.

“Si eu sunt ingrijorat cand am vazut din presa si am citit ce s-a incercat ieri sa se faca la CSM. Si eu sunt ingrijorat cand vad niste ambasadori in Romana care isi permit sa ne interzica si dreptul de a incepe o dezbatere. Urmeaza sa ni se interzica dreptul de a gandi (…) Si eu sunt ingrijorat de faptul ca procurorii au inceput sa se certe cu judecatorii.

Stiti ce ma intereseaza pe mine, ca presedinte PSD, ca presedinte al Camerei Deputatilor, ca deputat, si ca cetatean roman? Sa vad ce spun asociatiile magistratilor si Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania. Si am vazut ca acolo exista o sustinere pentru acele prevederi. Eu nu sunt jurist, nu sunt specialist. Sigur ca, in final, decizia va fi luata in Parlament dupa o cumpanire serioasa, dupa o dezbatere serioasa, asezata nu cu patima, nu pentru a servi interesul unuia sau altuia, nu pentru a subjuga ideea de justitie in Romania. Am inteles, fiecare cu ingrijorarile lui”, a mai spus Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2