Dragnea: Sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PP-DD

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri ca sansele ca PP-DD sa mai intre la guvernare sunt foarte mici si a precizat ca, de la bun inceput, obiectivul negocierilor a fost colaborarea locala, transmite Agerpres.

“Obiectivul nostru principal (…) a fost in permanenta colaborarea locala. Cred ca sunt sanse foarte mici sa mai discutam de cooptarea la guvernare a PP-DD, repet, nediscutand niciodata intr-un mod serios, a fost o intalnire preliminara care a avut ca obiectiv judetele unde putem constitui majoritati.

Nu a fost neaparat o conditie din partea noastra dar era foarte important pentru ca vrem sa vedem daca in PP-DD — si noi speram sa se intample asta — exista o coerenta intre actiunea la nivel national si actiunile din judete si in functie de asta saptamana viitoare ne putem intalni sa facem o evaluare a colaborarii la nivel local”, a afirmat vicepremierul la Palatul Parlamentului.

Presedintele executiv al social-democratilor a adaugat ca pana in prezent s-au constituit majoritati impreuna cu PP-DD in cinci judete si ca mai sunt alte 10 judete in care este posibil sa se formeze astfel de majoritati.

In plus, Dragnea a precizat ca se are in vedere in continuare o colaborare cu PP-DD la nivel parlamentar.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1