Dragnea sustine ca PSD va promova o lege care sanctioneaza persoanele care defaimeaza Romania in strainatate

PNL

Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, sustine ca PSD va promova un act normativ in baza caruia vor fi sanctionate persoanele care denigreaza imaginea Romaniei in exterior, informeaza AGERPRES.

El a declarat, luni seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca actul normativ “nu va opri libera exprimare”, insa va reglementa situatiile de defaimare a tarii.

“Am vorbit cu mai multi colegi si am convenit sa lucram la o lege care sa reglementeze sau sa dea posibilitatea statului roman, tarii in ansamblu, sa poata sanctiona acest lucru, pentru ca acesti oameni, gen Monica Macovei si alti europarlamentari, care mint despre propria tara, care defaimeaza propria tara, aduc foarte multe deservicii. Noi din cauza asta pierdem suveranitate, pierdem demnitate, pierdem respect si nu castigam nimic in schimb”, a afirmat Dragnea.

Liderul PSD a mentionat ca nu poate sta “indiferent si inactiv” la declaratiile unor europarlamentari, subliniind ca aceste fapte nu trebuie incadrate numaidecat in categoria infractiunilor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1