Dragnea: In ultima luna tot mai intens mi se spune ca o sa fiu condamnat cu executare in primavara asta

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, a sustinut luni ca, in ultima luna, “i se spune tot mai des” ca va fi condamnat cu executare in primavara acestui an si sustine ca presiunile care au loc asupra sa sunt generate “de o mare suparare a celor care au pierdut alegerile”, informeaza AGERPRES.

“Presiunile (n.r. — asupra lui) nu le simt, alea le vedem cu totii la televizor. Nu exista un prilej in care sa nu primesc amenintari sau… Din toate zonele. Eram aseara la emisiune si, dupa ce am spus eu lucrul asta, au mai spus si alti oameni din platou ca si ei au auzit. De vreo doua luni de zile, in ultima luna din ce in ce mai intens, mi se tot spune ca o sa fiu condamnat cu executare cat de curand, in primavara asta.

Macar pana atunci sa apuc sa pun in practica o mare parte a programului de guvernare pentru ca Romania sa intre pe un curs care sa nu mai poata fi schimbat. Sunt generate de o mare suparare. Cei care au pierdut alegerile si cand spun “cei”, vorbesc de toti cei care sperau sa aiba alt rezultat”, a declarat Dragnea la Parlament.

El a sustinut ca “a depasit demult teama respectiva”.

“Eu am stabilit niste obiective pentru mine, ca om politic, ca presedinte de partid si ca presedinte al Camerei Deputatilor, si atata timp cat o sa pot sa-mi exercit aceste atributii, o sa le pun in practica, cu toata supararea sau nervozitatea unora sau altora”, a completat Dragnea.

Liderul PSD a afirmat ca “inca sunt presiuni asupra justitiei”, raspunzand unei intrebari.

“Cred ca inca sunt presiuni asupra justitiei si n-am vazut in ultima perioada ceva care sa ma faca sa spun ca au presiuni din partea vreunui partid politic, indiferent cine a fost la putere. Un partid politic nu poate face presiuni asupra justitiei, doar anumite institutii sau anumite persoane care au niste functii foarte importante in statul roman. Lucrez si eu cu informatiile publice, pentru ca nu am acces la informatii clasificate sau la informatii reale dar care sunt oculte”, a spus el.

Intrebat daca crede ca se mai iau decizii intr-un birou de presedinte, Dragnea a spus: “Dupa ceea ce am vazut in ultima perioada, nu mai pot spune cu siguranta ca nu, din pacate. Sper sa ma insel”.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2