Dragnea: Vreau sa discutam la pachet OUG privind salariile demnitarilor si legea salarizarii unitare

Reclame home 1
Reclame home 1

liviu_dragnea_39766500Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca ordonanta privind salariile demnitarilor ar trebui discutata la pachet cu legea salarizarii unitare, odata ce negocierile purtate de Ministerul Muncii cu partenerii sociali se vor fi finalizat cu un proiect de lege care sa intre in proces legislativ, scrie Agerpres.

“Am discutat despre legea salarizarii unitare, dar asteptam si noi, si colegii din Opozitie ca Ministerul Muncii sa finalizeze negocierile cu partenerii sociali. Cand vor finaliza aceste negocieri, vom avea pe masa un draft si vom lucra si pentru legea salarizarii impreuna cu colegii din Opozitie. (…) Eu cred si cred ca si colegii din Opozitie vor fi de acord ca discutia pe ordonanta privind salariilor demnitarilor sa fie facuta odata cu eventualul proiect de lege al salarizarii, cand vine in Parlament, pentru ca, daca marirea salariilor demnitarilor este parte din legea mare a salarizarii unitare, este un lucru foarte bun. Din acest motiv chiar vreau sa le discutam impreuna, la pachet”, a declarat Dragnea, joi, dupa intalnirea liderilor partidelor parlamentare, la Parlament.

In opinia sa, sunt necesare intalniri permanente ale majoritatii cu reprezentantii Opozitiei astfel incat, pe temele majore, sa se contureze un consens politic.

“Eu asta vreau (intalniri periodice cu Opozitia — n.r.) si cred ca si dumnealor vor. Vorbim de temele mari. Temele majore ale Romaniei trebuie sa fie discutate in cadrul unui consens pentru ca, fiind teme strategice, este important ca acestea sa dureze. Din acest motiv, si noi, si colegii din Opozitie avem aceasta abordare”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a precizat, totodata, ca o prioritate a coalitiei pentru sesiunea ordinara de toamna a Parlamentului este adoptarea legii votului prin corespondenta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2