Dragomiresti: Scandal la o executare silita

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

jandarmiMiercuri, 9 decembrie, efectivele de jandarmi au desfasurat o actiune de protectie a executorului judecatoresc pe timpul unei executari silite in localitatea Dragomiresti, informeaza Jandarmeria Maramures.

Actiunea a decurs normal pana in momentul in care o persoana in vasta de 39 ani, din Dragomiresti, a perturbat procesul de executare silita.

Femeia, aflandu-se la domiciliul cumnatului sau din localitate, unde se efectua executarea, fara calitate oficiala, a adresat expresii si cuvinte jignitoare partilor adverse (creditoare) participante la executarea silita.

A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru restabilirea starii de normalitate si continuarea activitatii specifice de executare. Au fost luate masurile legale impotriva persoanei respective prin  sanctionarea contraventionala.

De asemenea, jandarmi au dispus si sanctionarea cu amenda contraventionala in cazul a altor doua persoane,  aflate in imediata apropiere a locului unde se desfasura executarea, pentru abateri care contravin normelor de ordine publica.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2