Dragos Moldovan (USR) despre Sighetu Marmatiei: “Pare un oras destul de abandonat de autoritati”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prezent in urma cu cateva zile alaturi de deputatul USR de Maramures, Vlad Durus, la Sighetu Marmatiei, unde parlamentarul a tinut o audienta in strada, vicepresedintele USR Baia Mare, Dragos Moldovan, a afirmat ca orasul pare destul de abandonat de autoritati.

“Din punctul nostru de vedere a fost un succes, oamenii ne-au asteptat de dimineata, erau deja in Parcul Central. Am gasit destul de multe probleme si la Sighet, pare un oras destul de abandonat de autoritati, cu probleme grave gen groapa de gunoi de pe Teplitei unde s-au depozitat sute de tone de gunoi intr-un mod complet ilegal, desi autoritatile ne spun ca acolo este doar o statie de transfer in care doar se depoziteaza cateva ore pana se ia gunoiul si se aduce aici la groapa din Baia Mare”, a spus Dragos Moldovan, intr-o conferinta de presa.

In alta ordine de idei, presedintele USR Maramures, Dan Ivan, a anuntat ca sambata, 9 decembrie, deputatul Vlad Durus va tine o noua audienta in strada, de data aceasta in orasul Baia Sprie, intre orele 9 si 13.

Cetatenii sunt asteptati sa-si spuna problemele cu care se confrunta, mai ales cele care tin de interactiunea cu administratia locala, judeteana si cea nationala.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *