Dragos Patraru, adevarul despre Eurovision si Catalin Chereches. Cum i-a taiat emisiunea de la TVR (VIDEO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Prezent in Baia Mare la sfarsitul saptamanii trecute, Dragos Patraru, realizatorul emisiunii “Starea Natiei”, a vorbit despre cum a intervenit Catalin Chereches in 2016 ca emisiunea in care omul de televiziune a vorbit despre Eurovision sa nu mai fie data in reluare.

“La Televiziunea Romana au incercat sa-mi inchida emisiunea timp de doi ani urmatorii: Gabi Oprea, Patriarhul Daniel, Mugur Isarescu. Si n-au reusit sa faca nimic in nicio seara.

Ei, cine credeti ca a suspendat cu o jumate de telefon reluarea emisiunii Starea Natiei cand s-a vorbit despre Eurovision? Domnul primar Chereches! (…) Eu n-am nimic cu omul, nu-l cunosc, dar sa dai un telefon la televiziunea publica de la Baia Mare… Ei, sa stiti ca acea reluare nu s-a dat”, a spus Dragos Patraru.

Acesta a mai afirmat ca in urma emisiunii, Iuliana Marciuc, sefa delegatiei Romaniei la Eurovision 2016, s-a plans lui Patraru despre cum a abordat tema concursului, mai ales ca municipiul a platit TVR-ului pentru deplasarea in Suedia suma 250.000 euro. Suma platita din banii baimarenilor. Pe degeaba, dat fiind faptul ca Romania nu a participat.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. banhidi

  aflam lucruri noi: foarte darnic domnul Chereches…pentru promovarea propriei sale imagini… cu banii baimarenilor… “destept” baiat…incredibil la ce-l poate duce capul…

  Reply
 2. nelu

  Cătălin Cherecheș este marea rușine a băimărenilor! Rușinea este multiplicată de rușinea pe care au comis-o cozile lui de topor din presă! Ați distrus presa din BAIA MARE,NENOROCIȚILOR! De ce tac Gheorghje Pârja, Viorica Pârja, Nicolae Goja, radu Țolaș, Anamaria Somai sau Grigore ceascai? Să nu aveți liniște nici în morminte!

  Reply
 3. nelu

  Soții Gheorghe și Viorica Pârja să scrie texte elogioase la adresa lui cătălin Cherecheș, așa cum au făcut mulți ani! Așa a juns la pământ Graiul!

  Reply
 4. Emil

  Apar lucruri noi cum acest paranoic penal Chereches a cheltuit bani baimarenilor pe interesul si imaginea s-a personala de ce nu CURTEA DE CONTURI se autoseesizeaza sa verifice modul defectuos de administrarea financiara a orasului , de ce ????? va zic eu este dezastru toata averea taticului penalului ar fi confiscata ……

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *