Dragos Titea: ”Lucrarile pe drumul Baia Mare – Sighet ar trebui finalizate pana la sfarsitul lui 2016”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

dragos-titea-masterplanul-de-dezvoltare-a-infrastructurii-romaniei-aproape-finalizatSecretarul de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, prezent la conferinta de presa convocata de presedintele PSD Maramures, Gabriel Zetea, a aratat ca drumurile nationale reprezinta o prioritate a Guvernului in 2015.

”Exista bani pentru modernizarea drumurilor nationale  si speram ca, imediat ce se desprimavareaza, lucrarile la drumul Baia Mare- Sighet sa fie mult mai alerte. Avem speranta ca acest tronson sa fie reabilitat complet pana la finalul anului 2016”, a declarat secretarul de stat si secretar executiv al PSD Maramures, Dragos Titea.

G. Zetea, D. Titea, L.M. Pop1Acesta a vorbit si despre spinoasa problema a drumului Moisei – Iacobeni, care a fost impartit in patru tronsoane. Conform declaratiilor oferite de secretarul de stat, Dragos Titea, aici urmeaza licitatia pentru atribuirea lucrarilor  si spera ca executia sa inceapa din primavara acestui an.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. dilau

  mai titea, – ” ar trebui” – exact asa zic si eu la pacanele, poker mai exact. dupa 5 rosii ar trebui sa vina o neagra si nu stiu cum dracu se face ca nu vine niciodata.

  Reply
  1. STEKO

   Eu nu cred ca exista vre-o problema cu cele 4 tronsoane,mai mult ma tem de tronsoanele dintre tronsoane 🙂 …

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2